Beställ idag och få varorna skickade måndag.

Utomhus störta tornet och Domino - XXL storlek

Beskrivning

Både stora och små kommer att bli glada över spelet med detta jätte 2 i 1 torn och dominospel.
 
Med de 30 XXL-bitarna byggs tornet först. Välj sedan en av tornstyckena, som tas bort försiktigt, varefter den placeras ovanpå tornet. Detta upprepar spelarna i tur och ordning tills tornet välter. Med kuben kan du eventuellt bestämma vilken färgbit du vill ta bort
 
Det stora tipptornet börjar med 22 x 22 x 40 cm högt när alla bitar är nära varandra. När nya bitar läggs ovanpå växer den i höjd.
 
Mega domino-spel med en extra spelvariant, eftersom matchande färger och siffror är relaterade till tärningens färger.
 
Mega-blockerare kan också placeras efter varandra och därmed skapa en dominoeffekt när bitarna rullas om från den änden.
 
Den praktiska väskan används för förvaring och transport av väderbeständiga plastbitar, var och en med en storlek på 22 x 6 x 4 cm. .
 
XXL-domino för pojkar och tjejer från 3 år och upp till vuxna. Pjäsen främjar barnens motoriska färdigheter, koncentration och skicklighet.
 
Dominospelet är en underbar inomhus- och utomhusaktivitet för en födelsedagsfest för barn och en varierad fritidsaktivitet för klubbar, daghem och äldreboende. Genom att spela tränas koncentrationsförmågan, tålamod, motorik och skicklighet. Lämplig oavsett om du är hemma, hemma i trädgården eller på stranden.

Lager: I lager
Artikelnr: ALL-60065

599,00 kr
KÖP

Se fler produkter i kategorin Andra pussel, spel